قیمت و موجودی تمام محصولات در تاریخ 4 مرداد 1403 بروز رسانی شده است.
قیمت و موجودی تمام محصولات در تاریخ 4 مرداد 1403 بروز رسانی شده است.

نوشته های خیلی مفید

درمان جوش صورت سه سوته تا عید با این چند روش

درمان جوش صورت به صورت اصولی می تواند شما را از شر جوش های صورت نجات دهد.چربی و آلودگی سلول های پوست را مسدود می کند و منجر به بوجود آمدن جوش در سطح پوست می شود.تغذیه نامناسب و تداخل دارویی نیز می تواند باعث بوجود آمدن جوش شود و ما را به سمت درمان جوش صورت و داشتن پوستی مناسب بکشاند.

درمان جوش صورت برای هر فرد با روش های متفاوتی با توجه به شرایط خاص آن فرد صورت می گیرد.بهتر است قبل از این که هر یک از روش درمان جوش صورت را به کار بگیرید با متخصص مشورت کنید.

زنی با حوله سفید و صورتی پر از جوش- درمان جوش صورت

چند نوع جوش صورت وجود دارد؟

جوش صورت یک بیماری التهابی مزمن پوستی است. این تعریف جوش صورت را به عنوان یک بیماری پوستی پیش‌رونده و طولانی مدت معرفی می‌کند، که سیستم ایمنی بدن به آن واکنش نشان داده و باعث ایجاد لکه‌های صورتی و قرمز ملتهب می‌شود.

جوش‌های پوستی بنا بر شکل ظاهری و علل ایجادشان در چند دسته مختلف قرار داده می‌شوند. انواع جوش عبارتند از:

کومدون: وقتی فولیکول مو توسط تجمع چربی و سلو‌های مرده پوست مسدود می‌شود، کومدون بروز پیدا می‌کند. این عارضه به صورت برجستگی‌هایی در پوست صورت ظاهر شده و به شکل جوش سر سفید و جوش سر سیاه بروز پیدا می‌کنند.

جوش سر سیاه: جوش‌های سر سیاه کومدون‌هایی هستند که در سطح پوست سر باز می‌باشند. این جوش‌های پوستی مملو از چربی اضافی و سلول‌های مرده بوده که به رنگ سیاه در آمده است. جالب است بدانید که رنگ سیاه این جوش‌ها ناشی از انعکاس نامنظم نور ناشی از مسدود شدن فولیکول‌های مو است.

جوش سر سفید: جوش سر سفید کومدون‌هایی هستند که در سطح پوست سر بسته می‌باشند. این عارضه زمانی بروز پیدا می‌کند که سلول‌های چربی و پوست مانع از باز شدن فولیکول مو می‌شوند.

زنی متعجب از جوش خود مقابل آیینه - درمان جوش صورت

 

 درمان جوش صورت به چند روش صورت می گیرد؟

روش‌های مختلفی برای درمان جوش صورت وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم. فراموش نکنید که همواره بهترین روش مراجعه به متخصص است تا بر اساس نوع پوست شما روش درمانی را تجویز کند:

  • درمان دارویی
  • درمان گیاهی و سنتی
  • تکنیک‌های پزشکی و زیبایی
  • روش‌های خانگی
  • ماسک‌های صورت
  • سایر روش‌های درمان جوش صورت

درمان جوش صورت فوری با روش های خانگی

این هفت روش مختلفی که برای درمان جوش های صورت در ادامه به شما معرفی می شوند، شامل روش های خانگی و استفاده از محصولات و داروی های بهداشتی و مراقبتی نیز می باشند، که البته نکته مهم این است که در انجام همه آنها باید احتیاط کنید، زیرا روش های خانگی تست نشده اند و روش های غیر خانگی نیز ممکن است برای برخی از پوست ها نتیجه عکس بدهند.

1.درمان جوش صورت با روغن درخت چای

روغن درخت چای، یک ماده ضد قارچ، ضد باکتری و ضد التهاب طبیعی است؛ به این معنی که ممکن است پروپیونی باکتریوم آکنه (باکتری ایجاد کننده آکنه) را از بین ببرد. خواص ضد التهابی روغن درخت چای به صورتی است که می‌تواند تورم و قرمزی جوش‌ها را نیز کاهش دهد.

شما می‌توانید عصاره درخت چای را به صورت کرم، ژل یا اسانس روغنی، روی آکنه‌هایتان بمالید. اگر از اسانس روغنی استفاده می‌کنید، حتماً ابتدا آن را در یک روغن حامل رقیق کنید.در فروشگاه اینترنتی آراویرا شما می توانید محصول استیک ضدجوش حاوی عصاره درخت چای و لیمو اوریفلیم  را تهیه کنید که به درمان جوش صورت کمک می کند.برای این کار دو قطره روغن درخت چای را با یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل خالص ترکیب کرده و روی جوش بزنید.

شیشه کوچک از روغن درخت چای - درمان جوش صورت

2. درمان جوش صورت با جوجوبا

روغن جوجوبا یک ماده موم شکل طبیعی است که از دانه های درختچه جوجوبا استخراج می شود، مواد مومی کل موجود در روغن جوجوبا به تسریع روند بهبود و درمان زخم ها، درمان جوش صورت و آکنه و علاوه بر این جای جوش ها و آکنه ها نیز به صورت فوری کمک می کند.

علاوه بر این برخی از ترکیبات موجود در روغن جوجوبا، به کاهش التهاب پوستی نیز کمک می کند، که بدین ترتیب به کاهش سرخی و تورم جوش ها نیز بسیار کمک می کند.

بر اساس تحقیقاتی که توسط یکی از شرکت های تولید کننده محصولات مراقبتی پوست انجام شده در سال 2012 به 120 نفر که دارای جوش ها و آکنه های پوستی روی صورتشان بوده اند، ماسک های مختلف دارای روغن جوجوبا داده اند که نتیجتا بیش تر 70 نفر از این افراد پس از چندین بار استفاده از این ماسک ها، نتیجه مثبت گرفته و صورتشان شروع به کم کردن جوش ها کرده است.

تعدادی جوجوبا و شیشه روغن - درمان جوش صورت

3. درمان جوش صورت با استفاده از آلوئه ورا

اگر خواص آلوئه ورا برای درمان جوش های صورت را نمی دانید، پس بهتر است به صفحه وبلاگ فروشگاه رفته و مقاله ای که در این باره نوشته ایم را حتما مطالعه کنید

اما اگر بخواهیم به صورت مختصر به خواص این گیاه بی نظیر اشاره کنیم، باید بگوییم که یک ضد التهاب و ضد میکروب طبیعی بسیار عالی است، بدین ترتیب به جلوگیری از رشد آکنه ها بسیار کمک می کند

نکته خوب دیگر در رابطه با آلوورا این است که علاوه بر خاصیت ضد جوشی که دارد بک آبرسان عالی نیز می باشد و این به نوعی برتری خوبی نسبت به محصولات مراقبتی ضد جوشی به حساب می آید که پوست را خشک می کنند، چرا که آلوورا حاوی اسید های آمینه، مولکول های قند و روی است و یک محافظ عالی پوستی می باشد.

بر اساس مطالعاتی که در سال 2021 انجام شده یکی از ماده های اساسی که برای رفع و به عنوان یک ضد جوش از آن استفاده می شود و بدون خشک کردن صورت و با آبرسانی عالی به آن به از بین رفتن و درمان و رفع جوش های صورت کمک می کند، آلوورا است، به همین دلیل است که محصولات مراقبتی بسیار زیادی از آن ساخته می شود و البته در بسیاری از محصولات ضد جوش نیز ترکیباتی از آلوورا قرار داده می شود.

ژل آلوئه ورا روی قاشق چوبی- درمان جوش صورت

4.درمان جوش صورت با گلاب

خواص ضدالتهابی گلاب می‌تواند به کاهش قرمزی پوست، جلوگیری از ورم بیشتر و تسکین درد ناشی از آکنه کمک کند. بر اساس یکی از تحقیقات انجام‌شده در سال ۲۰۱۱، گلاب سرشار از ویتامین C و فنولیک‌ها است که باعث شده درمان طبیعی و ضدالتهاب مؤثری برای درمان جوش صورت باشد. این تحقیق همچنین نشان داد که خواص ضدعفونی‌کننده و آنتی‌باکتریال گلاب می‌توانند به بهبود سریع‌تر بریدگی، سوختگی و جای جوش کمک کنند.

برای بهره‌مندی از خواص گلاب، یک پنبه نرم یا پد پنبه‌ای را در گلاب خنک بزنید و به‌آرامی روی پوست تمیز استعمال کنید. استفاده منظم از گلاب می‌تواند به جلوگیری از شکل‌گیری آکنه که ناشی از مسدود شدن منافذ پوستی است، کمک کند. علاوه بر این، گلاب یک تونر طبیعی است و نسبت به تونرهای پوستی حاوی الکل یا سایر مواد شیمیایی، به میزان کمتری پوست را خشک می‌کند.

شیشه گلاب و تعدادی گل در سبد-درمان جوش صورت

5.درمان جوش صورت با نعنا

نعنا یکی دیگر از روش‌های سنتی برای درمان جوش صورت است. منتول موجود در نعنا به‌عنوان یک مسکن طبیعی و عامل ضدالتهابی عمل می‌کند. این ماده می‌تواند چربی که منجر به انسداد منافذ می‌شود را از روی پوست پاک کند. نعنا به کاهش التهاب، قرمزی و درد ناشی از جوش‌های دردناک کمک می‌کند.

نحوه استفاده: چند برگ نعنا را با استفاده از مخلوط‌کن له کنید. حالا برگ‌های له‌شده و آب آنها را روی جوش‌ها قرار دهید. اجازه دهید ۵ الی ۱۰ دقیقه روی ناحیه موردنظر بمانند و سپس با آب سرد بشویید.

یکی دیگر از روش‌های استفاده از نعنا برای بهبود سریع آکنه صورت، مخلوط‌کردن آن با بلغور جو دوسر و ماست است. دو قاشق سوپ‌خوری برگ نعنا خردشده را با دو قاشق سوپ‌خوری پودر جو دوسر و دو قاشق سوپ‌خوری ماست ساده مخلوط‌کنید. از این مخلوط روی ناحیه آسیب‌دیده استتفاده کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه روی پوست بماند. سپس آن را بشویید.

دسته نعنا- درمان جوش صورت

6.درمان جوش صورت با عسل

این ماده طبیعی بی نظیر را شاید بیش از هزاران سال است که برای درمان جوش صورت و رفع جوش های و آکنه های پوستی استفاده می کنند، زیرا یک پاک کننده منافذ بسیار بسیار عالی است.

علی رغم اینکه شواهد علمی دقیقی برای اثر گذاری عسل بر روی از بین بردن جوش ها و آکنه های صورت پیدا نشده و هیچ تحقیقاتی را نتوانستیم برای شما پیدا کنیم، اما تجربه و طب سنتی نشان داده که این ماده می تواند بسیار عالی و اثر گذار برای درمان جوش صورت در مدت زمانی بسیار سریع باشد.

زنی در کنار شیشه عسل- درمان جوش صورت

7.درمان جوش صورت با رزماری

عصاره رزماری حاوی مواد شیمیایی و ترکیباتی است که خواص آنتی اکسیدان، آنتی باکتریال و ضدالتهاب دارند. مطالعات کمی وجود دارند که تأثیر عصاره رزماری روی آکنه را بررسی کرده‌اند. اما مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۳ روی موش‌ها و سلول‌های انسانی انجام شد نشان داد که عصاره رزماری می‌تواند التهاب ناشی از باکتری که منجر به بروز آکنه (پروپیونی باکتریوم آکنه) می‌شود را کاهش دهد.

چه زمانی برای درمان جوش صورت به متخصص مرجعه کنیم؟

احتمالاً در مقطعی خود آکنه، بثورات پوستی، خشکی پوست و غیره را تجربه کرده ‌اید. بسیاری از بیماری‌های پوست، مو و ناخن با گذشت زمان از بین می‌روند، اما برخی دیگر نیاز به درمان توسط یک متخصص پوست دارند. همه ما جوش‌های سر سیاه و سر سفید داشته ‌ایم، اما مشکلات ما با درمان‌های بدون نسخه رفع نشده‌ اند. اگر آکنه روی صورت یا بدن شما به صورت گسترده پخش شده، وقت آن است که به پزشک مراجعه کنید.

متخصص پوست می‌تواند داروهای موضعی و خوراکی قوی ‌تر و همچنین درمان‌های فشرده ‌تری مانند لایه برداری شیمیایی و درمان‌های لیزری را ارائه دهد. حتی آکنه خفیف می‌تواند منجر به زخم های طولانی مدت شود، بنابراین بهتر است درمان را در اسرع وقت شروع کنید. آکنه یک بیماری پوستی بسیار شایع است که در اثر چربی اضافی و سلول‌های مرده پوست که فولیکول‌های موی بیمار را مسدود می‌کنند، ایجاد می‌شود. باکتری‌ها می‌توانند فولیکول مو را آلوده کرده و آن را قرمز و ملتهب کنند. در حالی که آکنه در نوجوانان و بزرگسالان جوان شایع ‌تر است، اما می‌تواند هر کسی را درگیر کند. به همین دلیل است که تشخیص اینکه چه زمانی باید به متخصص پوست مراجعه کنید، دشوار خواهد بود.

انواع خفیف ‌تر آکنه را می‌توان در خانه با داروهای بدون نسخه درمان کرد. اگر آکنه بعد از حدود ده هفته درمان بهتر نشد، وقت آن است که با متخصص پوست تماس بگیرید. اگر جوش صورت بدتر ‌شد، قطعاً وقت آن است به پزشک مراجعه کنید. آکنه متوسط یا شدید همیشه باید توسط متخصص پوست و مو ویزیت شود.

آکنه شدیدی که به طور ناگهانی در یک فرد مسن ایجاد می‌شود، ممکن است در واقع نشانه یک بیماری خاص باشد. بنابراین همیشه باید توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد. آکنه همچنین می‌تواند باعث ناراحتی عاطفی در افراد، به ویژه نوجوانان شود. اگر یک بیمار مبتلا به جوش صورت متوجه شد که افسرده شده یا از موقعیت‌های اجتماعی دوری می‌کند، باید به متخصص پوست خود مراجعه کند.

متخصص پوست پزشکی است که در درمان بیماری‌های پوستی تخصص دارد. او همچنین می‌تواند شدت جوش را کاهش دهد و به بیمار توصیه کند که چگونه از ایجاد اسکار جلوگیری کند. درمان‌های زیادی برای جوش وجود دارند و متخصص پوست بر اساس نوع آکنه و شدت آن یکی را انتخاب می‌کند. داروهای مختلف ضد جوش با کاهش چربی پوست، از بین بردن باکتری‌هایی که باعث ایجاد یا بدتر شدن آکنه می‌شوند، یا با کاهش التهاب ناشی از جوش‌ها عمل می‌کنند. اکثر داروها یک یا دو ماه طول می‌کشد تا نتایج خود را نشان دهند. در بیشتر موارد، پزشک با تجویز یک داروی موضعی شروع می‌کند که اغلب شامل آنتی بیوتیک‌ها، رتینوئیدها و اسید سالیسیلیک هستند.

در پایان

درمان جوش صورت با روش های بسیاری صورت می گیرد و نشان می دهد که معضل جوش صورت غیر قابل درمان و کنترل نیست و شما می توانید با امتحان کردن روش های خانگی و مراجعه به متخصص آن را درمان نمایید.

سوالات مربوط به درمان جوش صورت

استفاده از داروها و کرم‌های ضد جوش توسط پزشک متخصص پوست. تزریق مواد ضد التهابی و جوش‌گیری موضعی با سوزن توسط پزشک متخصص. لیزر درمانی، پیلینگ شیمیایی و دیگر روش‌های درمانی حرفه‌ای که توسط پزشکان تخصصی انجام می‌شوند.

بله، رژیم غذایی سالم و متنوع می‌تواند به کاهش بروز جوش صورت کمک کند. مصرف میوه‌ها، سبزیجات، آب کافی و محدود کردن مصرف غذاهای چرب می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

بله لیزر در از بین بردن جای جوش تاثیر زیادی دارد

راهنمای مطلب

اشتراک در شبکه های اجتماعی

خب نظرت چیه؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *