قیمت و موجودی تمام محصولات در تاریخ 30 تیر 1403 بروز رسانی شده است.
قیمت و موجودی تمام محصولات در تاریخ 30 تیر 1403 بروز رسانی شده است.

نوشته های خیلی مفید

آبرسانی پوست با روش های پزشکی و خانگی ؛ چطور بفهمیم پوست به آبرسانی نیاز دارد ؟

آبرسانی پوست

آبرسانی پوست با روش های مختلف پزشکی و طبیعی امکان پذیر است و هر دوی این روش ها نیاز پوست به آب را برطرف می کند. پیشنهاد ما به شما استفاده از روش های خانگی و تغییر در سبک زندگی است ولی اگر نتوانستید روی این اصول پایبند باشید حتما روی روش های طبی که در این مطلب ذکر شده تمرکز کنید.

آبرسانی پوست چطور انجام می شود

با توجه به اینکه پوست بیرونی ترین اندام بدن و با بخش های مختلفی در تماس است، توجه به سلامت آن از اولویت هاست. امروزه بیش تر خانم‌ها به جوانی، شادابی و زيبايي پوستشان بیش از قبل اهمیت می‌دهند. یکی از روش های شاداب کردن پوست، آبرسانی پوست است.

منظور از آبرسانی پوست یعنی روشی برای رفع خشکی پوست و طراوت و شادابی بخشیدن به آن که معمولا همه افراد به آن نیاز دارند. آبرسانی به پوست براي هر پوستی و هر سنی بدون ضرر است و با توجه به نوع هر پوست، ميشود شیوه های مختلفی براي این کار برگزید. آبرسانی پوست به ترميم، جرم گیری، پاک سازی، لایه برداری و… کمک ميکند.

آبرسانی پوست

آبرسانی پوست یا هیدرودرمی به معنی رطوبت رساندن به پوست است. با انجام آبرسان پوست میتوان سلول های آنرا سرزنده کرد تا تأثير بسزایی در شاداب بودن و جوانسازی پوست داشته باشند.

اصلی ترین وظیفه کرم های آب رسان و مرطوب کننده چیست؟

کرم های آبرسان باعث تقویت پوست شده و به علت تحریک کلاژن سازی و الاستین پوست از ایجاد چروک و پیری زودرس پيش‌گيري نموده و سبب جوان سازی و طراوت پوست می شوند.

از طرف ديگر کرم های مرطوب کننده به علت وجود عناصری مثل اسید هیالورونیک، گلیسیرین، سوربیتول، روپیلن گلیکول، اسید لاکتیک و عصاره بلغور جو دو سر باعث جذب مولکول های آب به پوست شده و از این طريق باعث نرمي و طراوت پوست میشوند.

هم زمان با جذب آب توسط پوست نرمي و طراوت ایجاد می شود. ولی براي حفظ این خاصیت بایستی از کرم های مرطوب کننده دارای روغن بادام شیرین، روغن زردآلو و کره کاکائو استفاده نمود، برای این که با تشکیل یک لایه محافظ بر روی پوست جلوی از دست رفتن آب بین بافتی را می گیرند.

چه کسانی از کرم آبرسان استفاده کنند؟

کسانی که دارای پوست خشک و معمولی هستند باید از کرم آبرسان پوست استفاده کنند همچنین پیشنهاد می شود روزانه از کرم های مرطوب کننده قوی گیاهی استفاده کنند.

بهترین سن براي آبرسانی پوست

از۳۰ سال به بالا، برای این که با افزایش سن، چروک پوست ( به خصوص در پوست های خشک) بیش تر ميشود. امروزه با بکار بردن شیوه هایی میتوان با تزریق مواد جاذب آب، پوست را هیدراته کرد.

رایج ترین شیوه، مزوتراپی هست که در آن هیالورونیک اسید که یک گلیکوپروتئین جاذب آب هست به پوست داده ميشود تا کم بود آنرا جبران کنیم. هیالورونیک اسید در پوست همه اشخاص وجود دارد ولی با افزایش سن مقدارش کم ميشود و از دلایل خشک تر شدن پوست، کم شدن آن است.

تفاوت آبرسان و مرطوب کننده چیست؟

تفاوت آبرسان و مرطوب کننده در زمان مصرف اونهاست، یعنی اول باید شما ميزان خشکی پوست را تشخیص دهید و بسته به احتیاج پوستتون از این محصولات استفاده نمایید.

آبرسانی پوست

آبرسان ها، محصولاتی هستند که براي درمان دهیدراته شدن پوست کاربرد دارند تا آب مورد نیاز پوست را تأمين نمایند.
مرطوب کننده ها، براي درمان پوسته پوسته شدن دور لب ها و خشکی روی صورت کاربرد دارند، برای این که دارای روغن و چربی هستند.

در حقیقت مسوولیت اصلی یک مرطوب کننده حفظ رطوبت پوست است و مسئولیت آبرسان جذب آب مورد نیاز پوست است و هیچگاه نباید پوست های خشک از آبرسان استفاده کنند، برای این که اونها نیازمند مرطوب کننده هستند.

پوست کم آبی که به اندازه مورد نیاز آبرسانی نشده هست، هم چنان ظاهری درمانده و سفت دارد و پوستی که خشکه، ولی هیدراته شده، مرطوب نیست و هم چنان نشانه هایی از خشکی و پوسته پوسته شدن در آن مشاهده ميشود .

نقطه مشترک آبرسان ها و مرطوب کننده ها:هر دوی این محصولات خاصیت آبرسانی دارند و وظیفه اصلی آن ها نفوذ آب به سلول های پوست است، ولی آبرسان ها این وظیفه را به شکلی کاملاً حرفه ای انجام می‌دهند.

چگونه می توان فهمید پوست به آبرسانی نیاز دارد؟

باید توجه داشت که پوست کم آب و پوست خشک یکسان نیستند، اگرچه در نگاه اول ممکن است به یک شکل به نظر برسد. پوست خشک با غدد تولید کننده چربی کمتر در صورت و بدن مشخص می شود، در حالی که پوست دهیدراته کمبود آب است نه چربی. مهم است که بین این دو تمایز قائل شد تا بتوان مواد موثره مناسب در جهت رفع و بهبودی هر کدام را بدرستی انتخاب کرد. پوست کم آب ممکن است لزوما پوسته پوسته یا زبر نباشد، بلکه می تواند انعطاف پذیری و الاستیسیته خود را از دست بدهد.

هدلی کینگ، پزشک متخصص پوست در نیویورک، می‌گوید: «اگر پوست را نیشگون بگیرید، به دلیل کمبود آب‌رسانی، جای نیشگون مدتی در پوست باقی می‌ماند. این برخلاف چیزی است که معمولاً از آن به عنوان پوست خشک یاد می شود پوست خشک کدر، پوسته پوسته و زبر می شود. این دوعامل چه خشکی پوست و چه کم آبی پوست دو نقطه مقابل هم نیستند – زیرا پوست می تواند هم کم آب و هم خشک باشد.

دکتر کینگ توضیح می‌دهد: «پوست خشک فاقد چربی است، که بر عملکرد سد پوستی تأثیر می‌گذارد، که می‌تواند منجر به از دست دادن آب بیشتر از طریق سد پوستی شود، که می‌تواند منجر به کم‌آبی و دهیدراته شدن پوست شود).

از عوامل مهم در دهیدراتاسیون پوست

چند عامل مهم در دهیدراته شدن پوست شامل:

۱-دوش و حمام آب گرم آبرسانی میکند یا خیر؟

در ظاهر، ممکن است به نظر برسد که دوش گرفتن و حمام آب گرم به رفع کم آبی پوست کمک می‌کند (در اصطلاح یعنی باز شدن پوست در اثر گرمای آب )، اما برعکس این موضوع صادق است. «دوش‌های آب گرم و حمام‌های داغ باعث می‌شوند که آب از پوست خارج شود و آب پوست تبخیر شده، بنابراین پوست را کم‌آب می‌کند.» بهترین نوع دوش ها دوش های با مدت زمان کوتاه و ولرم هستند تا اطمینان حاصل شود که آب درون پوست باقی می ماند.

۲– استفاده از مواد شوینده قوی جهت شستشوی پوست :

بسیاری از متخصصین پوست اعتقاد دارند در هنگام دوش گرفتن می توان از مواد شوینده پوستی استفاده نمود که بتواند رطوبت پوست را تامین کرده و در عین حال قدرت پاک کنندگی داشته باشد به عبارتی برای اینکه واقعاً محتوای آب در پوست را بتوان حفظ کرد ، باید به دنبال موادی در شستشوی بدن بود که آب را به داخل منافذ پوست بکشد و تأثیر هیدراتاسیون را تقویت کند. یک ماده عالی که این کار را انجام می دهد اسید هیالورونیک است. امروزه شوینده هایی وجود دارد که در آن ها هیالورانیک اسید وجود دارد.

آبرسانی پوست

راه دیگر استفاده از دستگاه بخور در اتاق خواب یا هر اتاق دیگری که زمان زیادی را در آن می گذرانید، می باشد. بخور رطوبت هوا را افزایش می دهد، بنابراین آب کمتری از پوست شما بیرون می رود. این امر به ویژه در ماه‌های زمستان بسیار مهم است، زمانی که هوای خانه‌ها به دلیل استفاده طولانی مدت از دستگاه های گرمایشی خشک می‌شود.

۳– استفاده از پاک کننده هاو لایه بردارها :

از پاک کننده های قوی ( مانند آرایش پاک کن ها – صابون ها ) به همراه لایه بردارها و مواد قوی شوینده برای پوست باید اجتناب کرد.

عوامل پاک کننده قوی پوست را از عوامل مرطوب کننده و چربی که به طور طبیعی در پوست می باشد. پاک می کنند و اجازه می دهند خشکی – پوسته پوسته شدن و یا ترک هایی در لایه بالایی و یا سطحی پوست که خارجی ترین لایه بیرونی پوست می باشد ایجاد شود. این می تواند منجر به خشکی، ترک خوردن، قرمزی و حتی اگزما پوست شود.

بسیاری از متخصصین پوست بیان می دارند که : «به دنبال پاک‌کننده‌های ملایم در جهت پاکسازی و شستن پوست باید بود و از مواد حاوی لایه‌بردارهای شیمیایی مانند آلفا هیدروکسی، سالیسیلیک یا اسید گلیکولیک فقط در صورت تجویز پزشک متخصص پوست باید استفاده نمود و در غیر این صورت باید از مصرف آن ها اجتناب کرد. باید از پاک کننده ملایم که حاوی مواد مرطوب کننده و آبرسان می باشند برای پوست استفاده نمود و از پاکسازی بیش از حد پوست خودداری کرد.

هنگامی که پوست خود را بیش از حد تمیز می کنید

مثلاً، یک بار صبح و یک بار قبل از خواب نرمال می باشد اما اگر صورت خود را بیش از حد توصیه شده بشویید، به طور مکرر آن را از میکروبیوم طبیعی و عوامل سدی پوست که نقش تامین رطوبت و بالانس چربی پوست را به طور طبیعی دارند پاک می کنید. اگر مجبور هستید پوست خود را بیش از دو بار در روز تمیز کنید (برای مثال فردی که ورزش حرفه ای انجام می دهد )، متخصصین پوست اصولا توصیه می نمایند ازسرم آب رسان و پس از آن از یک مرطوب کننده سبک پس از پاکسازی استفاده شود تا پوست دچاردهیدراتاسیون نشود و با استفاده از این محصولات پس از تمییز کردن پوست آب از دست رفته پوست جبران گردیده و عملکرد طبیعی پوست حفظ می شود .

۴– استفاده نامناسب از کرم ها و لوسیون ها با توجه به نوع پوست :

استفاده نامناسب از مواد آرایشی و کرم ها سبب می شود که پوست رطوبت طبیعی خود را از دست می دهد و دچار دهیدراتاسیون می شود . به عنوان مثال در برخی موارد فرد دارای پوست مختلط و چرب در قسمتی از پوست صورت می باشد و از مواد آرایشی و کرم های مخصوص پوست چرب برای تمام پوست صورت استفاده می نماید در حالی که در قسمت های دیگر پوست صورت دچار خشکی پوست بوده و زمانی که از محصولات بدون چربی و مخصوص پوست چرب به طور کلی استفاده می نماید نواحی خشک صورت بیشتر رطوبت خود را از دست داده و شروع به چروک شدن می نماید .

آبرسانی پوست

پس بهترین راهکار برای مراقبت از پوست در وهله ی اول شناخت پوست می باشد که در این زمینه پزشک متخصص پوست بسیار می تواند کمک کننده باشد زیرا پزشک متخصص با ارزیابی بافت پوستی افراد بهترین مراقبت ها را می تواند توصیه نماید .

چند روش فوق‌العاده‌ آبرسانی پوست به صورت طبیعی

مقدار زیادی آب بنوشید
با یک کرم مرطوب کننده به آبرسانی پوست خود بپردازید
لایه برداری کنید
حفاظت از پوست با SPF
لوازم آرایشی مناسب پوست تان را انتخاب کنید
روغن زیتون استفاده کنید
از صابون‌های ملایم و طبیعی استفاده کنید
برای حمام کردن از آب ولرم استفاده کنید

نکته

آووکادو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید
از یک دستگاه بخور برای مرطوب کردن هوای اتاق استفاده کنید
با یک کرم مرطوب کننده به آبرسانی پوست خود بپردازید
بیشتر میوه بخورید
اسید چرب امگا۳ مصرف کنید.

روش‌های پزشکی آبرسانی پوست

اگرچه باید در خانه از پوست خود مراقبت کنید و توصیه‌های آبرسانی پوست را رعایت نمایید، روش‌های درمانی بسیار خوبی نیز وجود دارد که معمولاً در کلینیک زیبایی ارائه می‌شود و می‌تواند به طور قابل توجهی رطوبت پوست را تقویت کند:

آبرسانی پوست

۱- میکرودرم ابریژن

درمان میکرودرم ابریژن پوست را تمیز، لایه برداری و آبرسانی می‌کند. در این روش همچنین آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی مورد نیاز پوست تأمین می‌شود تا پوست درخشان و سالم‌تر شود. این ماده برای به حداقل رساندن خطوط ریز و چین‌وچروک، بهبود رنگ و بافت پوست و نیز کاهش لکه‌های تیره کاربرد دارد.

۳- فیشیال

فیشیال یا پاکسازی پوست صورت برای کسانی که پوست متراکم، کم آب و منافذ باز دارند یا کسانی که می‌خواهند پوستی نرم‌تر، صاف‌تر و جوان‌تر داشته باشد، مناسب است. این نوع پاکسازی با آنچه که در آرایشگاه‌ها به عنوان پاکسازی پوست انجام می‌شود متفاوت است.

۳- اسکین بوستر

اسکین بوستر ها نوعی مزوژل هستند که به پوست صورت تزریق می‌شوند. اگر به دنبال سطح بالایی از آبرسانی پوست هستید، این روش می‌تواند به‌طور مؤثری نیاز شما را برآورده کند. اسکین بوسترها نوعی پرکننده پوستی هستند که به جای لیفت صورت یا افزایش حجم پوست، کیفیت پوست را از درون بازیابی می‌کنند. موارد مورد استفاده در این روش از اسید هیالورونیک آزاد کننده تشکیل شده‌اند که باعث آبرسانی پوست و حفظ ظاهر تازه، محکم و سالمی پوست می‌شوند.

4-هیدرودرمی

در هیدرودرمی توسط دستگاه، آب و اکسیژن پر فشار به پوست پاشیده شده و موجب لایه برداری پوست و آبرسانی به قسمت‌های زیرین پوست می‌شود. این دستگاه با فشار خود توانایی این را دارد که سلول‌های مرده و مواد کثیف و آلوده‌ی پوست را بشوید و پوست را تمیز کند. همچنین این دستگاه با استفاده از مکنده‌ی خلأ خود، باعث می‌شود تا پوست تحریک شده و شروع به خون‌رسانی کند در این حالت شما بعد از انجام آبرسانی به پوست خود شاهد پوستی نرم، لطیف و شفاف خواهید بود.

طریقه آبرسانی صحیح به پوست

اولین قدم

برای آبرسانی پوست، نوشیدن آب است. رطوبت پوست شما از طریق آب داخل بدن تامین می‌شود. سعی کنید ۲ تا ۳ لیتر آب بنوشید. یادتان هم باشد چای و قهوه برای تامین آب بدن مناسب نیستند. این مواد خاصیت ادرار آوری دارند و حتی می‌توانند باعث کم آبی بدن هم بشوند.

آبرسانی پوست

 دومین قدم

باید از توصیه‌های زیر پیروی کنید :

عدم مصرف الکل، قهوه، چای و سایر نوشیدنی‌های کافئینی،
دوری از دخانیات (سیگار، قلیان و …)،
ورزش منظم،
نوشیدن آب در حین ورزش (هر ۲۰ دقیقه چند قلپ) و جبران آب از دست رفته بعد از ورزش،
خواب کافی،
افزایش مصرف غذاهای گیاهی، سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات.

فواید آبرسانی به پوست

مهم‌ترین فایده‌ی آبرسانی به پوست افزایش خاصیت الاستیسیته و کشسانی پوست است که باعث از بین رفتن خطوط و چین و چروک‌های ریز پوست می‌شود. همچنین آبرسانی به پوست باعث از بین رفتن چربی‌های اضافی پوست شده و با افزایش رطوبت مانع ایجاد جوش و آکنه می‌شود.

آبرسانی به پوست، باعث شفافیت و شادابی آن شده و تیرگی‌های پوست را محو می‌کند. پوست آبدار هیچ‌وقت دچار خشکی و اگزمای پوستی نمی‌شود. لازم به ذکر است آبرسانی به پوست روند پیری آن را به تعویق انداخته و ظاهر پوست شما را جوان و شاداب می‌کند.
وقتی که پوست هیدراته و آبدار است به راحتی می‌تواند از طریق تعریق کافی با سموم و آلودگی‌های محیطی که وارد آن می‌شود مقابله نموده و مواد زائد را از خود دور سازد. یکی دیگر از فواید هیدرودرمی یا آبرسانی به پوست که برای خانم‌ها بسیار حائز اهمیت است خوابیدن آرایش بر روی پوست است. میکاپ و آرایش بر روی پوست هیدراته و مرطوب پوشش بهتری داشته و ظاهر زیباتری دارد. به طوریکه منافذ پوست را به خوبی پوشانده و دیرتر کیفیت خود را از دست می‌دهد.

زمان انجام آبرسانی به پوست

زمان مناسب آبرسانی ۳۰سال به بالا است؛ به این دلیل که با افزایش سن، چروک پوست (به خصوص در پوست‌های خشک) بیشتر می‌شود. امروزه با به کار بردن شیوه‌هایی می‌توان با تزریق مواد جاذب آب، پوست را هیدراته کرد. رایج‌ترین شیوه، مزوتراپی هست که در آن هیالورونیک اسید که یک گلیکوپروتئین جاذب آب هست به پوست داده می‌شود تا کم بود آن را جبران کنیم. هیالورونیک اسید در پوست همه اشخاص وجود دارد؛ اما با افزایش سن مقدار آن کم می‌شود و از دلایل خشک‌تر شدن پوست، کم شدن آن است.

آبرسانی پوست

سخن آخر

همه افراد باید از پوست خود مراقبت کنند و توصیه‌های آبرسانی پوست را رعایت کنند. البته روش‌های درمانی بسیار خوبی نیز وجود دارد که در صورتی که نخواهید هزینه کنید می توانید از برخی روش های خانگی که در مطلب مطرح کردیم برای با طراوت کردن پوست استقفاده کنید.

زمان مناسب آبرسانی ۳۰سال به بالا است.

راهنمای مطلب

اشتراک در شبکه های اجتماعی

خب نظرت چیه؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *